torsdag 17 september 2009

äntligen en bokstav
Hej!
Nu har jag äntligen skaffat mig en bokstav till hemmet. Den ska så småningom upp på väggen ovanför stolen här som står i vårat vardagsrum, & bilda ett ord tillsammans med andra bokstäver. Så länge får den stå här ensam och bara se snygg ut.....
Nu har jag bytat "leverantör" till min besöksmätare och drog bort de där 4000 extra ( även om det kändes lite tungt att gå ner i antal igen, det är ju alltid härligt med mycket besök, men de ska ju helst vara sanna personer :0)
Följer ni Kändisdjungeln? Är ju så äckligt, men ändå måste jag se....
Mysig kväll på er!
kram åsa

13 kommentarer:

 1. Bokstäver är så fina! Jag hade läst om besöksräknarkrånglet, någon hade tappat supermånga och du hade fått några. Igår när jag höll på med lite inställningar på datorn försvann alla besöksräknare på alla bloggar för mig och jag tänkte inte så mycket på det utan visste ju att många hade haft problem så det kändes som att de kanske höll på att laga något. Men sen kom jag på att oj, kanske det har att göra med mitt lilla mixtrande, så jag fick kolla på datorn och efter mycket krångel och med sambons hjälp (IT-arkitekt, mycket bra vid såna här tillfällen) så löste vi det, det var mitt fel, hm, kanske inte ska greja så mycket själv med datorn hädanefter = ).

  Ha det bra!
  Kram L-L

  SvaraRadera
 2. Fint med bokstäver, men jag har inte en enda här hemma (ännu).

  Visst blir man fast vid TV´n fastän det kanske inte är världens bästa program. Jag skulle inte klara en enda av de där vidriga tävlingarna...

  Hoppas ni får en skön helg,
  kram
  Jessica

  SvaraRadera
 3. Vilken fin K!
  Jag önskar mig ett & eller ett @
  Det kommer bli kul för dig att kolla statistiken!! Dessutom brukar man hitta till nya bloggar när man kollar besöksloggen.

  Nej usch jag kollar inte på kändisdjungeln, bläää! Däremot är jag jätteglad för att Idol har börjat igen! Domarna som är med nu är så coola och trevliga tycker jag :)

  SvaraRadera
 4. Hej Åsa!
  Vilket fint "K"!

  Har faktiskt inte kollat på mer än första avsnittet av kändisdjungeln, läbbiga tävlingar de har:)

  Ha en härlig helg,

  kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Kändisdjungeln har jag inte tittat på, tyckte de fick dålig kritik på radion så jag tänkte att jag inte hade missat något...Man hinner ju inte se så mycket Tv heller, sitter hellre framför datorn förutom för vissa program förstås..*ler*

  Fint med bokstäver!!
  Vad hände med besöksräknaren? Sprang iväg bara... (?)inte så kul kanske, man vill ju att den ska visa riktiga siffror!
  trevlig helg!

  Kram mariette

  SvaraRadera
 6. Hej Åsa!

  Tack vd du är snäll! *kram*

  Bokstäver är underbara, oavsett material eller storlek :)

  Kändisdjungeln har vi kollat på lite halvt om halvt, tycker idén är kul, men upplägget med programledare i nån studio (?) som klipps in lite hipp som happ och att de hoppar väldigt i tid gör det lite rörigt.

  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 7. Ja, visst är det fint med bokstäver! Själv har lite varstans i hemmet =)Ha en bra lördag! Kram Lina

  SvaraRadera
 8. Hej.

  Jag säger som Lina,trevligt med bokstäver lite här och var.
  Jag kan nog inte ens räkna mina tror jag.....
  ;-)


  Jag tittar inte på detta program,har sett det lilla och det räcker för mig....

  Trevlig lördag.
  Linda

  SvaraRadera
 9. hej!
  Tack för hälsningen hos mig! Ha en trevlig helg!
  Kamomilla

  SvaraRadera
 10. Åhh hej och vad kul att du har tittat in till mig...Bokstäver är underbara. Kan inte få nog av dom. Vad står K för? Kärlek? Gillar din blogg, hit kommer jag fler ggr...

  Kram Anne

  SvaraRadera
 11. Vacker bokstav och en av de bokstäver jag skulle vilja ha här hemma!:)
  Tack för kommentaren hos mig. När det gäller att gifta sig efter 17 år så är det väl så att "bättre sent än aldrig"!:) Olika omständigheter har gjort att vi väntat så länge, men nu är det gjort och det var värt varenda krona och varenda förberedelse. Det är bland det bästa jag gjort i mitt liv!:) Och det känns himla bra att kalla sambon för min make numera!:)
  Kram

  SvaraRadera
 12. Visst är det snyggt med bokstäver i inredningen, jättefint K.

  Jag har faktiskt inte tittat på Kändisdjungeln än, är urdålig på att titta på tv överhuvudtaget. Fastnar framför datorn istället, hihi.

  Ha en bra vecka!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 13. Hej!
  Visst är det fint med bokstäver. Kan det bli Kärlek tro? :)
  Ha en fin vecka!
  Kram Camilla

  SvaraRadera