onsdag 24 mars 2010

finglidaren
Tillbaka från en härlig skidweekend med familjen! Första gången som barnen åkte utför och de älskade det. Under helgen fick jag en härlig känsla, känslan av att inte längre bry mig om vad man bör göra & vad som förväntas av en. Att åka skidor är något av det mest underbara jag vet, en semester i fjällen är verkligen som balsam för själen ... har åkt mycket skidor, men aldrig njutit riktigt av att svischa ner för svarta o röda pister, nä jag vill "finglida" i lite lättare backar och njuta av allt runt omkring mig samtidigt (fegis kallar min man det). Men det säger man ju inte precis till kompisarna som man åkt ner till alperna med. Men i år, nu kunde jag njuta i barnbackarna tillsammans med barnen och det var helt underbart!!!! Kallas det kanske att bli vuxen ?

kram åsa

4 kommentarer:

 1. Visst är det underbart i backarna! Var själv med barnen och skidade igår i strålande solsken. Jag njöt fullt ut i liftarna, blundade och solade och mådde riktigt, riktigt bra!
  Vet vilken känsla du menar, när allt bara är så perfekt :)
  Kramkram!

  SvaraRadera
 2. Åhh vad underbart ni verkar ha haft det, och kul att kidsen tyckte om det!!:-)

  Tack för alltid så fina kommentarer hos mig, det värmer ska du veta! Du verkar vara en supergooo tjej du oxå!!

  Stor kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Måste komma iväg till fjällen nästa vinter!:) Låter så härligt och jag gillar verkligen att åka skidor. Fast jag gillar när det går fort!:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera