söndag 11 april 2010

målarterapi
Här målar vi matsalsmöbler när barnen gått och lagt sig! Det är riktigt mysigt att ha något gemensamt projekt, under tiden vi målar så hinner vi även prata.... Bästa terapin :0)

I alla fall, vårt bord & fyra stolar kommer från IKEA och har följt med oss sedan vi flyttade tillsammans för många år sedan, nu börjar det äntligen bli vitt och ytterliggare två andra (udda) stolar ska få höra till möblemanget.


Fortsättning följer...
kram åsa

8 kommentarer:

 1. Jag håller med dig! Det finns inget mysigare än att jobba med något tillsammans. Vi har gjort det idag och man blir glad i hjärtat av att få sån tid tillsammans. Ska bli kul att se hur det blir.
  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 2. Spännande!!! Har en pinnstol jag skall måla om.....när jag får tummen ur vill säga.....Skall försöka få till en stoppad dyna till den med är tanken....Vit eller svart!! Dessa val man ställer sig inför HELA tiden HAhahaha

  Ha en bra vecka vännen! Kram A

  SvaraRadera
 3. Alltid mysigt med gemensamma projekt och tid för att prata med varandra. Brukar inte hända så ofta när man har småbarn!:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej Vännen!
  Det låter ju jättemysigt:)

  Du visar väl möblerna sen när de är färdiga? Ser jättefint ut det man skymtar där på bilden:)

  Ha en trevlig dag!

  PS Min sambo skrattade gott när han läste vad du skrivit om att jag får med honom så långt när din man inte ens vill följa med på loppisen 500m bort, hihi! :)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 5. Vilken kvalitetstid man får tillsammans, jag håller med dig fullständigt!! Vad fint det kommer bli vännen!:-)

  Ha en fin kväll!

  Kraam Sofia

  SvaraRadera
 6. Hej,
  länge sen jag skrev något till dig också. Men jag har vari inne å läst lite då och då (skäms på mig som inte lämnat någon kommentar *ler*).

  Visst är det kul när man har något projekt tillsammans. När man har barn så blir det ofta att en fixar med något och den andra har hand om markservisen och barnen. Så är det i alla fall här hemma....
  Nu håller vi på att måla och fixa i förrådet. Längtar tills det blir klart så vi får lite ordning.

  Vad mysigt att ni gick till mormor och uppvaktade henne med frukost! Låter som en underbar tradition.

  Må så gott,
  kram
  Jessica

  SvaraRadera
 7. Det ser riktigt fräscht och snyggt ut det där som du visar på bilden...hoppas du visar hela härligheten när ni är klara.

  Visst är det roligt med ett gemensamt projekt...så länge det går bra...skratt...för när det j-as brukar en av oss hålla sig ur vägen;-)

  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 8. Kul att göra något pyssel tillsammans. /Sofia

  SvaraRadera