tisdag 5 maj 2009

sött fynd


Hej! Idag har vi vårregn. Jag tycker det är jättemysigt med regn, konstigt nog får jag lite mer energi & lust att städa när jag hör droppandet på fönstrena :0) Får se hur mycket jag får gjort idag, lilltjejen är sjuk i hög feber och vill helst ligga i mammas famn och gosa...och det är ju ännu härligare!!!!
Den här söta lilla pallen köpte jag på loppis för ett tag sedan och den har fått sin plats i vårt badrum. Blev kanske lite trångt för det är inget vidare stort badrum men mysfaktorn är viktigast för mig *ler* ( men inte för min sambo som slår tårna i pallen varje dag han kommer ut ur duschen, får se hur länge jag lyckas behålla den där..)
Önskar er en bra dag!!!!
Kram åsa

5 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder du visar!

  hi,hi...nu kan jag kika in här och se det där tyget på ditt skåp utan att få dåligt samvete, som jag förut blev så påmind om att jag skulle sätta på mitt skåp, skönt att ha fått det gjort.

  Kram l-l

  SvaraRadera
 2. Ja, får se hur länge pallen blir kvar i badrummet...fin var den i alla fall =)Kram Lina

  SvaraRadera
 3. Hej! Jättesöt pall, sambon får väl hålla in tårna när han kliver ur duschen*fniss*

  Ha en bra eftermiddag o hoppas din lilla tjej kryar på sig!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vad kul att du tittade in till mig så jag hittade hit!! :)
  läste ikapp lite..
  Jag har också en liten rocktjej! Samma årgång som din, fyller 7 i okt. Hon älskar Evanescence o tränar för att kunna sjunga som Amy i Låten BROKEN. (Kolla youtube) :)

  Men såå smart med glaskuporna. Tur du inte hann slänga dem. Men vad synd att inte jag såg det här inlägget innan jag slängde mina.. 4 st.Skit också... ;(

  Pallen liknar en som jag fyndade för ett tag sen! I en släpkärra på väg till skroten *fniss*. Men min e vit nu.

  Vi bor i ett 70-tals radhus. o jag känner igen hur du tänker : att få in den vita stilen i det som redan finns. Just nu vill jag måla allt känns det som. :)

  Vi ses snart igen!!

  Kram Jeanette

  SvaraRadera
 5. Förstår inte att killar ska slå tårna i allt man ställer på "bradiga" ställen. Jätte söt pall, håller med dig mys är viktigt.
  Hoppas lillan kryar på sig snart.
  Kram Petra

  SvaraRadera