måndag 11 maj 2009

Stjärnor..

Hej! Hoppas ni har haft en mysig helg. Vi har pysslat en hel del i trädgården och förberett inför muren som ska byggas nästa helg. Då får vi all singelsten också, så jag har planterat små buxbom längs kanterna i rabatterna som sedan ska fyllas med stenen....
I lördagskväll hade jag & min äldsta dotter en tjejkväll på "stan"...shopping (till henne), restaurangbesök och Hannah Montana på bio som avslutning....såå mysigt, bara vi! Det kommer vi nog att glädjas över länge :0)
Sittdynorna kommer från Hemtex. Hade sett dessa turkosa i reklam men hittade dem ingenstans i butikerna här i Malmö. Mamma hittade dem till slut i Lund, kommer att passa bra i min loppissoffa som ska bli målad ..nån gång!
kram åsa

5 kommentarer:

 1. Härligt med en tjejkväll:-)Det brukar jag och min dotter oxå ha... Jättefina dynor i somrig färg! Kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Superfina! har likadana fast svarta med vita stjärnor =)Kram Lina

  SvaraRadera
 3. Här var det mycket fint ser jag. Snygg färg på dynorna! Vad fint du har i din hörna här nere. Tack för tipset om korgen. Jag har ett gäng såna som jag har sneglat på och tänkt måla, nu ser jag att mina kommer att bli vita, så TACK = )... Vilken fin gungstol, har kollat in såna, vad kul att ha fått den av din mormor, då blir det stor betydelse i den.

  Nu är kopporna över hos Ebba, nu väntar vi bara på att Wilma oxå ska få = ).

  Ha det bra!
  Kram l-l

  SvaraRadera
 4. hej!tack för din hälsning!Härliga dynor!Läste om en mysig tjejkväll också! Sånt är guld värt!ha det bra!Kram Mariette

  SvaraRadera
 5. Jag har sett att de har en massa fina kuddar med stjärnor på Hemtex. De är jättefina. Funderar på nåra själv. Kanske röda :)

  SvaraRadera