onsdag 18 november 2009

hopplösa jag


Sedan jag började att titta in hos alla er andra så har jag huvudet fullt av ideer på allt jag vill göra här hemma. Men som mamma till tre små räcker ju tiden inte riktigt till allt man drömmer om.... Och inte blir det bättre av att jag påbörjar nya projekt innan de andra är färdiga :0)

Senaste kvällarna har jag målat om badrumsskåpet från IKEA som tidigare var i björk och med en plastskiva i mitten. Skivan åkte bort och ska ersättas av tyg, jaG blev jättenöjd.....men nu får jag nog fortsätta med hallen.
Någon som har bra tips om spackling av väggar? Har nämligen slagit i mannen att jag fixar det själv...och har egentligen inte en aning om hur man gör!!!!!

KRAM ÅSA

6 kommentarer:

 1. Fin förändring med skåpet! Ja, man skulle allt ha några timmar till på dygnet! =)

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Vad fint skåpet blev, tänk vad lite färg kan göra!:-) Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med det andra, är uselt på sånt;-). Men lycka till! Kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Skåpet blev jätte fint!
  Jag har ju spacklat lite i dotterns rum. Nu vet jag inte hur mycket du ska spackla, men jag lärde mig att det var bättre att lägga på tunt flera gånger än tjockt en gång. Ok, det tar längre tid, men det är lättare att få det snyggt då. Lycka till och det är klart att du klarar det själv!:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Känner självklart igen det där med tiden och tre barn...men det konstiga är att när jag har dem omkring mig får jag faktiskt mer gjort, konstigt! Är jag själv hemma drar jag omkring och skjuter på saker...=)Spackling, ja tunnt lager ska det va, annars blir det svårt att få en jämn och snygg yta vid slipning! Lycka till! Kram Lina

  SvaraRadera
 5. Känner helt igen mig!
  Blir ofta irriterad på mig själv när jag påbörjar nåt nytt och sen har flera halvfärdiga projekt liggande. Tyvärr är mannen likadan...
  Du e tuff du om du vågar dig på att spackla och fixa hallen själv! Hejar på dig och önskar lycka till!
  kram!!

  SvaraRadera
 6. Åhh...vad glad jag blir, då väntar jag på härligheten som kommer på på posten...Skåpet blev jättefint. När min lägenhet rustades så valde jag att sätta up easy cover...tror det heter så. Sätts upp diretkt på gamla tapeten/målade väggen...Sen målar man eller tapetserar direkt på den. Fördelen är att man sliper allt hemskt slipdamm som tränger sig in överallt. JAG BLEV NÖJD....:)

  Kram Helena

  SvaraRadera