måndag 9 november 2009

utmaning


Hej igen!

Två inlägg på en dag, det händer ju inte så ofta här på Hjärtehem...
Har fått en fin uppskattning av Jenny med bloggen Hemma på Kråkered och jag blev så glad :0) Med den följde även en lite utmaning.. att berätta 7 saker om sig själv. Hjälp, detta blir svårt men det är väl bara att sätta igång:

1 Jag & min sambo är förlovade sedan mååånga år, men bröllop lyser med sin frånvaro (förstår nån piken?). Barnen tycker så synd om sin mamma som inte har samma efternamn som resten av familjen att kaninen numera har fått mitt efternamn också, så jag inte behöver känna mig ensam!

2 Är en stor drömmare som har svårt för att få tummarna loss

3 Har börjat ta körkort ett antal ggr men lägger alltid av för jag tycker det är så trist att köra ( och lite läskigt oxå ju äldre jag blir). Nu finns tanken på att återuppta igen, ska det lyckas denna gång ?

4 Har bott ett år i St. Moritz/ Schweiz

5 Höst & vinter är mina favoritårstider = mystid

6 Är en gottegris som har svårt för att låta bli choklad

7 Drömmer om att en dag få öppna min egna lilla barnbutik med kläder, leksaker & fina saker till barnrummet..... Vet redan hur butiken ska se ut, vilka varor jag ska ha, lilla hörnan med massa gosiga kuddar där jag ska ha sagostund för barnen....ja det är egentligen bara lokalen & modet som fattas :0)

Ja, det var allt för idag...nu får ni inte veta mer om mig *ler*

kram åsa

3 kommentarer:

 1. Ge inte upp! Du vet ju att jag blev gift efter 17 år tillsammans och 13 år som förlovade!:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Grattis till utmärkelsen! Jag är inte heller gift trots att jag varit förlovad i 20 år. 20 år!! Tänk om jag vetat... ;0)
  Det där med drömmare känner jag igen!
  Bokmärkena hittade jag faktisk på Panduro. Och till ett skapligt pris om jag inte minns helt fel. Skulle bara ha dem!! Hi, hi.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Oj, när är det skottår nästa gång? Kanske du skulle ta och fria själv då ;)

  Även jag är en stor drömmare men har svårt för att komma igång och börja på. Men när jag väl startat ett projekt är jag så lycklig :) Fast då vill jag ju att det ska vara klart NU!

  Trist att barnen blev så dåliga... Hos oss har bara vår minste fått (riskgrupp) och han hade bara lite feber som gick om efter en supp.

  Må så gott!

  SvaraRadera