måndag 22 februari 2010

hjärtehem 1 år

......har gått och klurat lite på hur jag skulle fira Hjärtehems ett-årsdag och var ganska säker på att det var i slutet av februari förra året som jag trevande gav mig ut i bloggvärlden. Och så upptäckte jag igår att det var "födelsedag" redan den 10:e. Lite snopet!

Hjärtehem är för mig ett verktyg för att få lite utlopp för all pysslighet som ligger o bubblar inom mig. Det är jättemysig att gå och fundera över hur nästa inlägg ska se ut, vad det ska handla om, att fota & trixa för att få till det precis så som jag vill visa upp en sak, mixtra med färger & nya headers och sen det stora pluset ... att några härliga, goa människor som jag aldrig träffat tittar in hos MIG och lämnar ett par ord om något som jag har gjort. Det är en jättehärlig känsla!
För ett tag sedan fick jag en uppmuntran av Lotta med bloggen LOTTAS HOME. Att hon tycker om just min blogg gör mig så glad. Tack igen!!!
Med uppmuntran följde även en utmaning att skriva sju saker som sig själv. Jag har grubblat på detta ett tag nu och bestämt mig för att jag håller med de som säger: Jag vill ha en personlig blogg, men inte en privat! Därför får ni nöja er med mina annars ganska korta inlägg och det ni tror er läsa mellan raderna *ler*
(men detta betyder inte att jag inte blev oerhört glad & stolt över den fina uppmuntran)
Idag blev jag visst inte så kortfattad :0)

Kalaset firas med en utlottning inom kort!!!!

Tack för att ni finns
Kram åsa


6 kommentarer:

 1. Nämen jag har ju missat flera inlägg här ju... och du har ju nästan hunnit renovera hela huset:) och fylla ett år...!
  Tänk vad mycket de där detaljerna gör!! Så fint både i kök och trappa!!
  Ja ett år går fort i denna roliga bloggvärld! Du gör så fina inspirerande inlägg och jag läser alltid in ett behagligt lugn mellan raderna..!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Kul att du blev glad. Så klart man skall gå sin egen väg, fortsätt som du gör. Grattis till jubiléet! Visst vore det kul att ses någon dag...
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Grattis till första året!
  Ja, jag gillar ju också din blogg!

  Kram-kram!

  SvaraRadera
 4. Hej Åsa! Grattis på 1års-dagen ;o) Tror faktiskt att jag oxå firar ett år snart...Alltid lika roligt att besöka dig :o) Ha en fortsatt fin vecka! Kram Lina

  SvaraRadera
 5. Grattis till 1 år i bloggvärlden!
  Kram

  SvaraRadera
 6. GRATTIS till 1 år!!! Tiden går fort när man har kul ;) Välkommen in, liten utlottning pågår! ;)

  SvaraRadera