söndag 5 april 2009

loppisglädje
Idag var mamma, jag & lilla Maja på loppis här i krokarna. Inget särskilt stor loppis men med många fina saker, det första vi såg var en kökssoffa som skulle passa bra på våran veranda...50 kronor!!! Jag tog den direkt + en pigtittare och en liten söt pall. Sen tittade mamma & jag på varandra....hur skulle vi få hem detta, ingen av oss kör bil och mannen hemma kunde inte komma loss!!! Men istället för att lösa problemet gick vi vidare och fyndade mer *fniss*. Ni skulle ha sett oss när vi bar hem en stor kökssoffa samtidigt som vi puttade en fullastad barnvagn framför oss....som vi skrattade ( och nog alla andra också ) :0)


Tack mamma för en mysig förmiddag! Den 1 maj är det dags igen....


Denna lilla kofferten gav jag 20 kronor för. Står Alstermo Bruk på den. Har redan fått en fin plats här hemma, under nymålade bordet, visar en annan gång.

Påsklov för barnen & picknic på lekplats står på schemat idag.....och solen strålar mmm...

kram åsa

3 kommentarer:

 1. Vilken lycka att hitta en sådan loppis med massa guldklimpar. Vilka fynd du har gjort. Kofferten var hur ljuvlig som helst, lite ovanlig i formen.
  Ha en underbar dag!
  kram Maria

  SvaraRadera
 2. Men vilket fynd du har gjort, en köksoffa för 50:- och den lilla kofferten var ju bara för läcker.

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Hej! Måste ha sett roligt ut när du och din mamma kom kånkande på alla loppisfynd och med barnvagn till på köpet, hihi!

  Den där kofferten är jättecharmig verkligen!
  Du får visa oss bilder på kökssoffan sen oxå, kostade den bara 50kr??

  kram Jenny

  SvaraRadera