onsdag 15 april 2009

Vilken färg?

Hej!

I väntan på att vi ska flytta in Tv´n till detta rummet har vi ingen annanstans att förvara vår DvD-spelare ( som vi bara har till musik just nu och inte får tas bort av sambon) än på den här byrån. Senare ska den gömmas i ett skåp under Tv´n :0)

Försökte idag att piffa till hörnan. Hängde upp två tavlor med bilder på barnen ( ser visst lite guldiga ut här, men är lite silver/tenn färgade i verkligheten). Flyttade hit min fina ljuslykta & bytte ut träknopparna....

Nu har jag gått och tittat på byrån hela eftermiddagen och funderat på vilken färg jag skulle kunna måla träskivan i. Denna gången går det faktiskt inte med vitt....byrån är Ikea-vit så då måste jag måla hela och det går ju ändå inte för det är ju Billy-bokhyllorna bredvid också...
nä, jag är lite sugen på att måla i samma blå färg som på kuddarna här ovan & sen göra den lite "shabby"...
vad tror ni? Ska jag våga? Eller har ni några andra roliga förslag? Vår vita soffa ska också komma in i detta rummet senare så det blir en massa vitt, kan vara kul med en liten färgklick.
kram åsa


Mina små hjärtan

7 kommentarer:

 1. Klart du vågar prova! det är ju bara att måla om, om du inte skulle bli nöjd!

  Kram Marina

  SvaraRadera
 2. Om jag vore du skulle jag satsa på en ljust ljusgrå färg.
  Dels för att det skulle smälta in bättre och man tröttnar inte lika fort som på en blå. Eller lasera den ljustgrå så att man ser träets ådringar.
  Då blir det mera liv i den än om den blir hel täckande i färgen.

  Det här är ju bara min smak, du ska förstås göra som du själv vill.

  Kram på dig.
  Marit

  SvaraRadera
 3. Är kuddarna blåa? Måste vara färgblind....=)Håller med Marit att du kanske tröttnar på blå, jag skulle nog oxå satsa på en mer ljus/zinkgrå färg.....kanske oxå passar bättre med din inredning? Men va katten.. det är ju så liten yta så palta på =) =)Kram Lina

  SvaraRadera
 4. vore jättesnyggt i samma färg som kuddarna. Det är klart att du törs!

  Kram Britt

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Visst är det svårt det där med färger. Jag är oftast alldeles för försiktig, men en liten skiva som på ditt skåp är ju lätt att måla om när man tröttnar. Jag skulle prova den blå färgen och shabba den lite som du skrev. Det kan bli hur fint som helst. Det blir ju också lite balans i rummet om man tar upp kuddfärgen på fler ställen.

  Tack för din hälsning och ha en skön helg!

  Kramar

  Karin

  SvaraRadera
 6. Hej Åsa!
  Härliga kuddar!!
  Jag håller nog med tidigare inlägg om att ljust grått hade varit jättefint! Eller kanske om man betsar skivan så den blir mörkare?

  Ha en jättemysig helg!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 7. Hej!

  Tack för din hälsning. Håller med de övriga om ev en grå nyans eller varför inte svart!
  Men som sagt prova, det är ju bara att måla igen, är ju trots allt en liten yta.

  Trevlig helg!

  Kram Lena

  SvaraRadera