torsdag 28 maj 2009

fint i köket



Hej alla goa!

Den här hörnan på diskbänken ser man direkt då man kommer innanför vår ytterdörr, så jag tycker att det är extra viktigt att den ser mysig ut...här städar jag alltid först (och ibland endast *ler*)
Som ni ser har jag också blivit med pink lemonade från Ica Maxi, ska nog bli riktigt sugen på nåt gott innan jag öppnar den, den är ju så dekorativ att ha framme. Prickiga koppar har jag köpt hos Systrarna Greene och vällingburken hos Lagerhaus.

Förresten, tar gärna tilbaka det där jag skrev senast om att jag gillar alla väder, nu får det ju vara slut på den här blåsten, känner mig helt slut i huvudet efter veckans alla uteaktiviteter...för att inte tala om stackars lilla Maja som kippar efter andan oavsett vilket håll jag kör vagnen på. Håller tummarna för vindstilla helg, eller hur?

nattinatti, åsa

8 kommentarer:

  1. Myysigt kök!:-) Kopparna var såå fina, me like:-) Ja nu får vi hoppas på 25 gr varmt vindstilla och sol till helgen som har utlovats, hihi!! Må gott, Sram sofia

    SvaraRadera
  2. Vad fint du har i köket! Jättefina bilder som du har tagit! Hi,hi....pink lemonade, den är fin och god = ).

    Att inreda barnrum är inte lätt, det ska ju vara saker som de själva vill ha där, och jag har turen att få vara med och tycka. Men jag lyssnar på dem oxå. Jag är jättenöjd med Wilmas lådfack där hon har alla sina smågrejer, där kan hon ha det mesta av allt småplock. Men hm, StarWars = )... Ja det ska ju vara trivsamt för DEM och jag förstår att det är väldigt kul för killar att ha det, så då får man ju lyssna på vad de vill = )! Någon skrev om inredningsfritt rum, ja, ibland kanske barnens rum får vara det.

    Ha det bra!
    Kram L-L

    SvaraRadera
  3. Fin liten hörna i köket! Gillar "vällingburken", annat än sempers röda plastburk =)Ha en bra helg! Kram Lina

    SvaraRadera
  4. Jättefin kökshörna! Jag har också några sådana ställe som jag måste städa varje dag ifall det kommer något oväntat besök.
    Hoppas att du har lika fint väder som här, sommar!
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  5. Hej! Tack för titten hos mig...vad glad jag blev. Vilka fina bilder du visar! Varmt välkommen tillbaka! Ha en fortsatt trevlig helg! Kram Therese

    SvaraRadera
  6. Hej Åsa!
    Vad fint du har det där i hörnan! Köpte den där Lorina lemonaden idag!! Den var supergod, jag o syrran drack upp hela flaskan:)

    Ha en sköön söndag,
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  7. Ha en riktigt bra Mors-Dag! Kram Therese

    SvaraRadera
  8. Nu blev det en härlig helg, slut på blåsten. Jag har till och med bränt mig lite i solen. Hoppas du har haft det gott och fått vara ute mycket. Så fint du har på din köksbänk också.
    Kul att du är med och tävlar.
    Kram till dig
    AnnaMaria

    SvaraRadera