lördag 23 maj 2009

Vackra bilder








Hej!
Rum för barn av Judith Wilson är en bok med väldigt vackra bilder (köpt på Ikea). Jag tycker att framsidan är så söt så jag har boken stående framme som en fin detalj i rummet. Att titta på vackra bilder som inspirerar kan jag aldrig få för mycket av, att få drömma mig bort en liten stund, då kopplar jag av!
Kram åsa

7 kommentarer:

  1. Hej Åsa!
    Vilken söt bok! Så fin att ha framme:)
    Jag har oxå fina böcker som en del i inredningen.

    Ha en mysig lördagkväll,
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  2. Jättefina bilder! Ibland behöver man lite inspiration om det så är i en tidning eller i en fin bok =)Ha det gott! Kram Lina

    SvaraRadera
  3. Hej Åsa!
    Kul att du kikade in hos mig. Nu har jag kikat in hos dig och du har många fina bilder. Boken verkar görmysig, jag gillar också inredningsböcker, men köper mest tidningar. Jag har kanske två inredningsböcker. Jag kommer tillbaks till dig.
    Ha en fin vecka!
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  4. Vilken fin bok du har hittat.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  5. Verkar vara en jättefin bok det där!

    Ja det är viktigt att göra saker på tu man hand. Jag ska passa på som bara den nu till jag förhoppningsvis får några barn :)

    Kram Josefin

    SvaraRadera
  6. Den boken har jag också, och visst är den underbar. Tycker också att det är väldigt fint att ha fina böcker framme.
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  7. Åh, ja, den boken är så fin! Den har jag någonstans, hm, undra vart, den får jag nog ta och plocka fram , tack för tipset. Så du är sugen på att bygga nytt, ni bor i ett nybyggt hus nu ju = ). Jag är oxå mycket sugen på nybygge. Skulle vara underbart att få det som man vill.

    Ha det bra!
    Kram L-L

    SvaraRadera