söndag 25 oktober 2009

måla, måla, målaPärlsponten är på plats, trappstegen är inbyggda så nu gäller bara måla måla. Vi är så nöjda med resultatet hittills...trappan som tidigare var en väldigt enkel billig modell i furu känns nu som en robust & "riktig" trapp. Vi har inte bestämt oss för hur vi ska göra med resten av väggarna i hallen ännu...bröstpanel eller bara spackla/måla. Det får ta sin tid så att vi verkligen kan känna oss fram till det vi tycker är finast & mysigast.
I nästa vecka blir det en liten utlottning här hos Hjärtehem...inte av någon speciell anledning utan mest för att jag tycker det är så kul att skapa & trixa med min blogg och för att ni alla som tittar in här e så himla goa och gör vardagen ännu roligare. Så glöm inte att titta in igen!
Njut nu av det sista helgen har att ge!!
Kram åsa


7 kommentarer:

 1. Ja, måla måla måla. Det tråkiga är ju allt underarbete innan man kommer så långt! Här ska jag måla tapet senare i veckan hoppas jag!:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej! Vad fint det ser ut att bli. Ha en skön söndagskväll! /Sofia

  SvaraRadera
 3. Åh, Det kommer ju bli jättefint! Förstår att ni är nöjda! önskar dig en bra vecka! Kram Therese

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Kul att du tittade in hos mig :) jag har min första tävling och lottar ut bokstäver, passa på om du vill vinna ;)

  Fin blogg du har! Håller helt med om inlägget med barnen och naturen, det är bästa lekplatsen!

  Kramar Ida

  SvaraRadera
 5. Hej Åsa!
  Fint namn du har!! Kul att du hittade till min blogg, det ska bli jättespännande att börja sälja Nordljus alla fina saker.
  Du har jättefina bilder på din blogg, och vilket fint hus!!

  Ha en bra dag
  Åsa

  SvaraRadera
 6. Hej igen!
  Tack för din kommentar hos mig angående min pappa. Funderade en stund innan jag somnade igår och min pappa hade gjort allt för att få vara kvar hos oss. Jag kan inte förstå hur man, som din pappa, kan välja bort sina barn. Måste vara jätte jobbigt att veta att han finns där, men att han inte vill delta i ditt liv. Tråkigt!
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Hej Åsa!
  Åh vad kul att få se bilder från er hall o med pärlsponten! Preciis sådär vill jag oxå ha hos oss, än så länge får jag nöja mig med att njuta av dina bilder:)
  Det blir ju en del målande men tänk vad snyggt när det är klart!

  Spännande med tävling, jag är gärna med:)

  Ha en bra vecka,

  kram Jenny

  SvaraRadera