torsdag 17 december 2009

Se upp i backen!!!!
Just nu tar jag verkligen en dag i taget & bara njuter av närheten av familjen, julstämning och snö. Brukar verkligen inte vara så här lugn, börjar nästan bli orolig för mig själv *hihi* Vi ska ha julen här hemma och min man är helt stressad över hur vi ska hinna, han har redan varit och handlat all julmat och jag bara lunkar på :0) Himla skönt.....

Imorse när vi vaknade hade vi massor av snö & isande kallt och det är vi ju inte så bortskämda med här nere i Skåne. Jag & våra två minsta struntade i alla måsten, lämnade all frukostdisk framme och skyndade till pulkabacken istället.....tre gånger var vi där under dagen! Det gäller att passa på :0)


Vi har varit och huggt gran!!! Inte lätt när hela familjen ska vara överrens och skogen är full av granar.....hem kom vi i alla fall med något som mer liknade en liten knubbsäl. Men den blev faktiskt ganska fin till slut, visar er nästa gång.
Var rädda om er
"Lunk"-kram åsa

4 kommentarer:

 1. Vi har oxå egen skog att ta gran i men att hitta den där rätta har varit riktigt svårt i år..Jag har hoppet uppe nu när sambon jobbar i skogen idag..Kram till din dag Susanne

  SvaraRadera
 2. Här får vi gran av svärfar, men det är inte alltid den är så där jätte fin. Måste kolla in den i helgen, annars går jag och köper en!:)
  Härligt det låter med pulkaåkning! Här är det inte tillräckligt med snö för det än.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så härligt med lugnet och lunken, den är guld värd!!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag har också varit ovanligt lugn i år.
  Men nu är jag lite stressad över att paketen inte är inslagna ännu och jag jobbar kvällspass fram tills julafton och även då på förmiddagen... Man kan ju inte paketera då barnen är hemma heller!

  Men allt annat är under kontroll så det är skönt ;)

  Ha det riktigt bra!
  God Jul bloggvännen!

  SvaraRadera