måndag 18 januari 2010

nästa projekt börjar snart....Tack för alla fina hälsningar..... mirakel sker ibland, allt verkar gå bra :0)

Är så himla nöjd med vår vita ljusa hall, känns underbart att komma hem!! Har oxå bestämt mig för att för varje rum vi fixar till så ska det rensas, rensas & rensas. Känner att hela familjens stressnivå höjs av alla saker som ligger överallt och att vi aldrig hittar det vi söker just då. Nu har alla saker sin bestämda plats i hallen och åhhh vad underbart när alla hittar sina mössor & vantar på morgonen.

Snart är hallen helt färdig och tanken var att lillprinsessans rum skulle stå på tur, men efter klokt överläggande med mannen, tar vi nu först tag i vårt sovrum..... Vackra Laura Ashley-tapeten ligger redan här hemma och väntar på att bli fondvägg bakom sängen.

VARM kram åsa

6 kommentarer:

 1. Hej..Vilken vacker tapet..Jag har en lite utlottning hos mig,,vill du vara med? Ha en go dag Kram susanne

  SvaraRadera
 2. Ljuvlig tapet!! Den kommer bli bedårande i tjejens rum!:-) Kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Ljuvlig tapet! Ska bli kul att se den på plats!;)
  Känner precis som du och rensar och rensar. Jag vill också ha bättre ordning i vår hall, så att alla lätt ska hitta sina saker på morgon!:) Sakta, men säkert börjar vi få ordning här i huset, men visst finns det vissa kaosställen kvar.
  Jag vill gärna ha det ordningssamt omkring mig här hemma, orkar inte med kaos!:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej Åsa!
  Så skönt att ni är nöjda med hallen!
  Hallen är kanske inte det första av projekt man brukar ta tag i, men det är ju ju ett av husets viktigaste rum för där man får första intrycket. Vad härligt att ni nu slipper stressan av att leta efter vantar, mössor och dyligt.

  Ert sovrum kommer bli ljuvligt med den underbart vackra tapeten!

  Kramar Linda

  SvaraRadera
 5. Vilken vacker tapet! Det blir säkert jättefint! :)

  SvaraRadera
 6. Vad härligt att ett mirakel ser ut att ha inträffat!
  Känner igen det där med stök för att var sak inte har sin plats. Kul att ni fått ordning på hallen! Och tapeten till fondväggen i sovrummet är helt underbart vacker! Lycka till med renoveringen där.
  Kram!!

  SvaraRadera